Werk slimmer, niet harder

Gepubliceerd op 30 januari 2022 om 10:52

Er is helemaal niets mis met hard werken. We weten allemaal dat ‘succes’ alleen in een woordenboek vóór ‘werken’ komt.

Wanneer je als (kleine) ondernemer al enkele jaren heel hard werkt voor je onderneming en je wil nu eens wat verder komen en groeien, dan is slim werken een verstandige toevoeging voor jou. Je werkt sneller, effectiever en gerichter, dus slimmer! We willen tenslotte allemaal meer bereiken in een kortere tijd, zodat we de rest ervan kunnen besteden aan ons vak of gezin en hobby's.

 

Bij alles wat ik persoonlijk of zakelijk doe sta ik (voordat ik begin) stil bij een aantal dingen: Wat wil ik bereiken met deze klus? Wat moet het bevatten/ inhouden? Wat wil ik sowieso niet? Wat is de kortste, snelste of slimste manier om het te doen en waar begin ik?

Dit werkt vaak bij veel dingen, zoals schoonmaken, klussen, een actieve vakantie en dus ook bij verkoop van je product of dienst.

 

Voor mij is dit ook de manier waarop ik werk. Ik help ondernemers graag op het gebied van communicatie. Alles is overleg, dus alles is maatwerk, op projectbasis of per uur. Transparantie vind ik heel belangrijk. Ik laat anderen graag weten waar ze staan en wat ze van mij kunnen verwachten, want zo zorg ik niet voor nare verrassingen. Als mijn klant ook transparant is, dan kunnen we goed slim samenwerken en komen we automatisch veel verder.
 
Neem contact op, om te zien wat G82 Communicatie voor jou kan betekenen.

#communicatie #slimwerken #samenwerken #freelance #maatwerk #woerden #socialmedia #huisstijl


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.